Cautare

1574 de rezultate pentru "brd iasi" (9.10 secunde)
- Au aparut noi detalii in cazul dublei sinucideri din Iasi. Purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul din Iasi, Carmina Pascal, a declarat miercuri la Realitatea TV ca cei 2 soti aveau o alcoolemie extrem de mare.
Mars motorizat intre Iasi si Bucuresti pentru sustinerea Autostrazii A 8:
ARO, adus la viata de niste studenti din Iasi ARO Campulung a disparut in 2004. ... Insa ARO nu a murit si in sufletele noastre, cu atat mai putin in sufletele unor studenti din Iasi.
  Oferta BRD Groupe Societe Generale iti permite ca si codebitor la creditul de nevoi personale orice persoana ruda pana la gradul IV, care sa locuiasca la aceeasi adresa.
Sistemul informatic de carduri al BRD-Groupe Societe Generale, reteaua de ATM-uri si POS-uri a bancii va fi oprita in noaptea de duminica, 8 iulie, spre luni, 9 iulie, intre orele 23.00 si 8.00, in vederea realizarii unor lucrari de mentenanta, anunta The Money Channel.
Galatenii nu vor putea folosi cardurile BRD pentru plati la comercianti si retrageri de numerar, in Romania sau in strainatate, in noaptea de marti spre miercuri, timp de trei ore si jumatate, intre orele 23.00 si 2.30.
Cosmote Romania si BRD - Groupe Societe Generale au incheiat un parteneriat care permite utilizatorilor Cosmote achitarea facturilor de telefonie la oricare dintre cele 1.100 de ATM-uri detinute de BRD la nivel national, se precizeaza intr-un comunicat al cunoscutului operator de telefonie mobila.
BRD-Groupe Societe Generale este banca acreditata sa se ocupe de platile facute de NATO cu ocazia summitului de la Bucuresti, au declarat surse apropiate afacerii, citate de Newsin, fara a preciza despre ce sume este vorba si care au fost conditiile contractului intre banca si NATO.
Victor Hanescu a pierdut finala turneului de tenis BRD Arad Challenger, dotat cu premii totale de 30.000 euro, fiind invins de argentinianul Facundo Bagnis, nr. ... Turneul de la Arad face parte dintr-o serie de patru turnee Challenger BRD, care vor avea loc in perioada iulie-septembrie.
Oare si-a platit datoria de 3,5 milioane euro la BRD ? ... Daca nu, cum de e BRD asa de indulgenta cu doamna ? Oare ce afaceri dirijate de la minister se mai deruleaza prin respectiva banca sau ce fonduri de publicitate pentru promovarea frunzei ajung si pe la BRD ?
BRD - Groupe Société Générale va reduce, la data de 26 ianuarie a.c., dobanzile la creditele de consum in lei acordate persoanelor fizice, cu 1- 4 puncte procentuale.
Bancomatele BRD vor fi oprite de la ora 0.00 a zilei de 30 iunie, dar vor fi repornite in dimineata zilei de 1 iulie. "ATM-urile BRD vor fi deci disponibile, incepind de vineri, inclusiv pe durata week-end-ului, iar clientii vor avea acces la banii de pe card.
BRD - Groupe Societe Generale BRD - Groupe Societe Generale a incheiat adaptarea sistemului propriu informatic in vederea denominarii, dar ATM-urile vor fi oprite pentru public, in vederea recalibrarii, pe 30 iunie pina pe 1 iulie.
Buluceala la bancomante in primele 60 de minute dupa lansarea leului greu, pe 30 iunie la ora zero, la ATM-urile BRD - Groupe Societe Generale au fost efectuate 658 de tranzactii.
Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC), BRD-Groupe Société Générale si Banca Comerciala Carpatica (BCC) vor oferi credite in valoare totala de 95 de milioane de lei (950 de miliarde de lei vechi), cu o dobanda de 5%, in cadrul programului Fermierul, pentru cofinantarea proiectelor Sapard.
Cele doua au reusit sa pacaleasca Raiffeisen Bank si BRD, falsificand un contract de munca pe numele unei prietene, care a reusit sa ia astfel un credit destul de substantial de la cele doua banci.
Exista deja banci precum BRD sau ING care au in portofoliu credite destinate exclusiv medicilor sau avocatilor. ... BRD, "expert" medical BRD are la randu-i un credit destinat exclusiv cabinetelor medicale.
La acestea se adauga acum si BRD, care le ofera credite si studentilor fara venit, cu conditia Insa ca un parinte sa fie girant. ... In plus, pentru cele acordate de BRD, solicitantul trebuie sa fie student la una dintre universitatile partenere bancii.
"Pentru acordarea unui credit imobiliar-ipotecar, luam in calcul venitul rudelor, pana la gradul patru, care stau la aceeasi adresa de domiciliu", au declarat surse autorizate de BRD.
BRD Groupe Societe Generale filiala Galati a organizat un cocteil in care oamenii reprezentativi din diverse domenii de activitate din judetul Galati au socializat si au discutat despre posibilitatea stringerii legaturilor economice si artistice dintre regiunea Lyon si Galati.
google-analytics.com